Referencer

Se referencer her​

"Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni."

- Christa Ø Kastrup

Jeg var skeptisk ift. at starte hos en coach, da jeg altid har grinet lidt af folk der gjorde sig i dette. Christina har dog hjulpet mig med at finde veje til at acceptere hvem jeg er, og derigennem at det ER muligt at ændre på de ting som jeg selv havde svært ved at ændre."

"Jeg har ikke følt at der manglede noget i mit forløb hos dig, tværtimod har jeg været overrasket over hvor godt jeghavde det når jeg havde været hos dig, og der gik ikke mange gange før at jeg følte en bedring som varede mere end kun et par dage."

- Christa Ø Kastrup

"Den dag i dag synes jeg stadig det er svært at lave nye stier, og ikke falde tilbage i gamle nedtrådte stier. Men ved hjælp af redskaber, som jeg fik i mit forløb hos Christina, så er jeg blevet meget bedre til at være i nuet, og være i min krop. Selvfølgelig er der stadig dage hvor man ikke kan overskue det, men det er meget bedre i dag. Jeg har accepteret, at den hurtigste vej også er den længste.”

- Elisa Brandt

​"Jeg fik en indsigt i hvem jeg er, og at jeg skal passe på mig selv. At hver gang man er i nuet, og nyder de gode ting omkring en, giver det noget til ens sjæl og krop. Jeg vil anbefale et terapiforløb hos Christina til alle der er klar til at tage hånd om nogle problematikker der kræver opmærksomhed.”

- Elisa Brandt

​​"Jeg havde lige stoppet endnu et behandlingsforløb for for en spiseforstyrrelse, og kunne ikke finde en ro i den nye hverdag. Behandlingsforløbet havde været godt i forhold til min spiseforstyrrelse, men efterfølgende var der andre identitetsproblematikker tilbage, og jeg følte en slags tomhed. Jeg følte at jeg stod på en skillevej, hvor jeg enten kunne vælge at gå de gamle tiltrådte stier, eller jeg kunne vælge at udforske verden og lave nye. For ikke at ende med at falde tilbage i spiseforstyrrelsen, besluttede jeg at finde ud af hvorfor jeg havde valgt den flugtvej, og hvorfor jeg er som jeg er. Mit terapiforløb hos Christina hjalp mig med dette."

- Elisa Brandt

”Alt er mørkt og trist - Jeg er alene og føler ikke det er mig der lever og tænker i min krop… Tankerne flyder rundt i et’ kaos og overblikket ligger langt væk fra den virkelige verden.”

”Disse følelser fortalte mig, at der skulle ske nogle drastiske ændringer. Nogle ændringer så jeg igen kunne se mig selv i øjnene og være der for min skyld. I dag kan jeg mærke mig selv, være mere bevidst om hvad jeg vil holde fast i, hvad jeg vil ændre og ikke mindst lært at slappe af, fået troen på at jeg er god nok og være alene i mit eget selskab. J Dette kunne jeg dog ikke have gjort alene. Christina forstod at ”prikke” til mig, booste min selvtillid, se/sige tingene som de er og finde frem til min indre ”glød”.”

- Connie Kramer; Ordre- og salgskoordinator

”Livet er fuld af overraskelser. Både i den gode retning men så sandelig også i den modsatte. Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for vende ting med andre og modtage redskaber til at komme videre. Jeg vil klart anbefale Christina Strømsted. Hun er en person med et kæmpe overskud, kan sit kram og ikke mindst har hun en fantastisk personlighed.”

- Connie Kramer; Ordre- og salgskoordinator

​​"Jeg følte mig træt, angst, ondt i kroppen og en dag sagde min krop bare stop. Jeg fik Christina anbefalet af en veninde der selv døjede med stress. Vi havde nogle gode samtaler og jeg fik nogle øvelser og redskaber med hjem. I hverdagen lagde jeg ikke mærke til den store forskel, men under en samtale med Christina fik hun spurgt ind til hvordan jeg virkelig havde det, og der gik det op for mig hvor meget hun allerede havde hjulpet mig. Jeg vil til en hver tid anbefale denne form for coaching til andre med stress/angst symptomer."

- Susie Christensen (Operatør i Maersk Broker)

"Jeg følte mig træt, angst, ondt i kroppen og en dag sagde min krop bare stop. Jeg fik Christina anbefalet af en veninde der selv døjede med stress. Vi havde nogle gode samtaler og jeg fik nogle øvelser og redskaber med hjem. I hverdagen lagde jeg ikke mærke til den store forskel, men under en samtale med Christina fik hun spurgt ind til hvordan jeg virkelig havde det, og der gik det op for mig hvor meget hun allerede havde hjulpet mig. Jeg vil til en hver tid anbefale denne form for coaching til andre med stress/angst symptomer."

- Susie Christensen (Operatør i Maersk Broker)​

"I have been through a period of dramatic change, ably assisted by Christina, I have explored my thoughts and those underlying concerns and through gentle prompting found solutions and options that have slowly built back my confidence and strength to deal with the new place I am in. I would highly recommend Christina to anyone in need of a counsellor or therapist, I have come to highly regard her quiet and sympathetic approach, her insightful interventions and her ability to quickly grasp an issue and steer you towards finding your own solutions. Christina allowed me the space to understand the needs of my children the most significant people in my life, I then learnt to re-prioritise my personal needs and to understand that for years I had these priorities all mixed up. This re-prioritisation has been absolutely key for me in making major steps forward."

- Tim, 44 år Business owner and Managing Director

"I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life."

- Tim, 44 år Business owner and Managing Director

”At gå i parterapi, er som at starte ved bjergets fod og bevæge sig opad, måske går man hver sin vej op og mødes på toppen og ser på udsigten sammen. Måske går man sammen op ad bjerget og guider hinanden, snakker om hvilken vej som er mest fornuftig, mest farbar og så ender man også på toppen og nyder udsigten sammen. Vi startede ved bjergets fod men vi nåede kun halvvejs, Anders gik ned igen og jeg prøvede at nå toppen, men nåede den aldrig, jeg kunne ikke se den, jeg var træt, der var og er stadig tåget, ingen sigt. Nu står jeg ved foden igen og går lidt rundt i området omkring bjerget, en mærkelig tilstand, det er ikke lige nu jeg skal bestige bjerget, måske kommer jeg aldrig til det men så vil jeg i mellemtiden nyde området omkring bjerget, der er nu meget smukt og det er rart at gå der alene og nyde stilheden, der er frodigt, grønt, varmt, jeg samler kræfter, til hvad ved jeg ikke og det er bare helt ok.”​

- ​Anne Birgitte, Økonoma

”Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.”

- ​Anne Birgitte, Økonoma

”Jeg havde det dårligt fysisk og psykisk, tabte håret og var stresset følelsesmæssigt, havde angstanfald månederne inden, hvor jeg ikke kunne få vejret. Det vigtigste jeg fik ud af forløbet hos Christina var fornemmelsen af min egen krop, jeg lærte at mærke efter om jeg havde det godt. Christina gav mig indsigt i, (midt i fastlåstheden af de svære/sørgelige aspekter af livet), at fokusere på de positive aspekter, jeg mærkede fysisk lettelsen i min krop, når hun/vi flyttede fokus sammen.”

- ​Anne Birgitte, Økonoma

"Jeg vil sige mange tak for din hjælp. Det har været rigtig rart at kunne snakke med en, som på en og samme tid gav gode råd, men som også sagde tingene som de var. Du kendte mig ikke, og jeg havde derfor lettere ved at åbne op, da jeg ikke følte, at du i forvejen havde en holdning til mig – dermed følte jeg ikke, at jeg kunne skuffe, som jo har været mit problem. Du sagde ikke bare, det jeg ville høre, som andre der kende mig godt kunne have en tendens til. Det er rart at snakke med nogen, som ikke er en del af min hverdag, for dermed at få et andet syn på alting. Du har været rigtig sød og imødekommende."

- Amalie, gymnasieelev

​"Jeg var meget stresset og havde svært ved at slappe af. Meget perfektionistisk, følte at jeg skulle præstere hele tiden overfor mig selv. Nu har jeg det bedre, jeg er blevet bedre til at slappe af. Derudover har jeg fundet ud af, at alting ikke kan være perfekt, man bliver nødt til at prioritere."

- Amalie, gymnasieelev

​"Jeg har ikke følt at der manglede noget i mit forløb hos dig, tvært imod har jeg været overrasket over hvor godt jeg havde det når jeg havde været hos dig, og der gik ikke mange gange før at jeg følte en bedring som varede mere end kun et par dage"

- Christa Ø Kastrup

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.