Professionel behandling af angst

Døjer du med angst eller følelser af ængstelighed? Jeg er psykoterapeut Christina Strømsted, og jeg kan hjælpe med behandling af angst og andre psykiske problemer.​

Jeg holder til i København, men har mange private klienter rundt omkring fra Gentofte, Lyngby, Østerbro og deres omegne.

Hvad er angst?

Angst er noget, alle kan kæmpe med: børn som voksne, mænd som kvinder. Angst kan komme af mange ting, men flere og flere danskere oplever angst i forbindelse med stress.

Symptomer på angst kan være:

  • Indre uro
  • ​Fysiske smerter
  • ​Vejrtrækningsproblemer/åndenød
  • ​Hjertebanken
  • ​Sveden
  • ​Mundtørhed
  • ​Svimmelhed
  • ​Rysten

Du kan også have problemer med angst, selvom du ikke oplever nogle af de symptomer oven for. Angst kan komme til udtryk på mange måder, og det handler derfor om at føle efter, så du kan finde ud af, hvordan du kan få hjælp. Vi er alle forskellige, og derfor kræver det altid en individuel behandling af angst.​​

Hvordan jeg hjælper med behandling af angst

Det, jeg gør, er at gå ind og hjælpe med forebyggelse af samt dæmpning i forbindelse med angsten. Jeg gør mit for at finde roden til, hvorfor du har angst, så du selv kan finde ud af, hvad der trigger dig.

Det er rigtig vigtigt at få den rette angstbehandling i god tid, da det ellers kan videreudvikle sig til flere psykiske udfordringer såsom depression.

Lad mig hjælpe dig godt på vej

Jeg vil altid gøre mit bedste for at give dig en mulighed for at overvinde din angst, så den ikke får lov til at styre din hverdag.

Jeg besvarer altid gerne spørgsmål, og der er intet, der hedder dumme spørgsmål, når det gælder behandling af angst. Du kan give mig et kald på 23 89 96 99, eller du kan sende mig en e-mail per christina.stromsted@gmail.com.

Hvis du vil booke en tid hos mig, kan du gøre det her på siden.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.