✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Professionel behandling af angst

Døjer du med angst eller følelser af ængstelighed? Jeg er psykoterapeut Christina Strømsted, og jeg kan hjælpe med behandling af angst og andre psykiske problemer.

Jeg holder til i Hellerup, men har mange private klienter rundt omkring fra Gentofte, Lyngby, Østerbro og deres omegne.

Hvad er angst?

Angst er noget, alle kan kæmpe med: børn som voksne, mænd som kvinder. Angst kan komme af mange ting, men flere og flere danskere oplever angst i forbindelse med stress.

Symptomer på angst kan være:

  • Indre uro
  • ​Fysiske smerter
  • ​Vejrtrækningsproblemer/åndenød
  • ​Hjertebanken
  • ​Sveden
  • ​Mundtørhed
  • ​Svimmelhed
  • ​Rysten

Du kan også have problemer med angst, selvom du ikke oplever nogle af de symptomer oven for. Angst kan komme til udtryk på mange måder, og det handler derfor om at føle efter, så du kan finde ud af, hvordan du kan få hjælp. Vi er alle forskellige, og derfor kræver det altid en individuel behandling af angst.​

Hvordan jeg hjælper med behandling af angst

Det, jeg gør, er at gå ind og hjælpe med forebyggelse af samt dæmpning i forbindelse med angsten. Jeg gør mit for at finde roden til, hvorfor du har angst, så du selv kan finde ud af, hvad der trigger dig.

Det er rigtig vigtigt at få den rette angstbehandling i god tid, da det ellers kan videreudvikle sig til flere psykiske udfordringer såsom depression.

Lad mig hjælpe dig godt på vej

Jeg vil altid gøre mit bedste for at give dig en mulighed for at overvinde din angst, så den ikke får lov til at styre din hverdag.

Jeg besvarer altid gerne spørgsmål, og der er intet, der hedder dumme spørgsmål, når det gælder behandling af angst. Du kan give mig et kald på 23 89 96 99, eller du kan sende mig en e-mail per christina.stromsted@gmail.com.

Hvis du vil booke en tid hos mig, kan du gøre det her på siden.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Nørre Voldgade 25A, st,
​1358 København K

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF