✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Familierådgivning hjælper familien med at tackle problemer

Nogle gange sker det, at I som forældre eller familie står i en situation, hvor I ikke ved, hvordan I skal håndtere de aktuelle problemer. Familierådgivning er hjælp til at tackle konkrete problemer, som evt. kan være opstået akut. Jeg tilbyder familierådgivning i Hellerup, hvor jeg også har mange kunder fra bl.a. Gentofte, Lyngby og Østerbro.

Det er fortsat et tabu for nogle at søge hjælp til familielivet. Men det er blevet mere udbredt at benytte sig af familierådgivning. Udfordringerne er mange for den moderne familie – der stilles store krav til karriere, parforhold og børneopdragelse. Flere familier er i dag sammenbragte med børn fra tidligere forhold. Derfor kan mange med fordel søge familierådgivning.

Familierådgivning er som oftest et kortere forløb, hvor råd og vejledning enten kan være rettet til forældrene eller have en mere individuel karakter med én type råd til mor og en anden type til far. Det kan også være, at det er parterapi, der er brug for.

Hvem kan have glæde af familierådgivning?

Familier, der kan havne i situationer, hvor råd, vejledning og terapi fra en tredjepart er relevant, kan fx være familier med små børn, kronisk syge børn, teenagebørn eller ”dine, mine og vores” børn. Det kan også være familier, der er ramt af fx stress, sygdom eller dødsfald. Men uanset hvad situationen i jeres familie er, kan familierådgivning have en positiv effekt.

Hvad kan en terapeut hjælpe jer med?

Med familierådgivning kan I få:

  • Større indsigt og mere tillid som forælder/forældre
  • En plan for forandring – herunder konkrete skridt du/I kan tage på egen hånd
  • Et mere givende forhold til dit/jeres barn
  • Et gladere barn og en gladere familie

Ring til mig for at høre mere om familierådgivning

Har I eksempler på udfordringer med jeres barn i forhold til putning, spisning, konflikter, selvværd, selvtillid eller lign., er I altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med brugbar familierådgivning, hvor I får gode metoder til at håndtere de forskellige problemer.

Ring til mig allerede i dag på telefon: 22 64 84 48 eller skriv til min e-mail: christina.stromsted@gmail.com for at booke en tid eller høre mere.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF