Familierådgivning hjælper familien med at tackle problemer

Nogle gange sker det, at I som forældre eller familie står i en situation, hvor I ikke ved, hvordan I skal håndtere de aktuelle problemer. Familierådgivning er hjælp til at tackle konkrete problemer, som evt. kan være opstået akut. Jeg tilbyder familierådgivning i Hellerup, hvor jeg også har mange kunder fra bl.a. Gentofte, Lyngby og Østerbro.

Det er fortsat et tabu for nogle at søge hjælp til familielivet. Men det er blevet mere udbredt at benytte sig af familierådgivning. Udfordringerne er mange for den moderne familie – der stilles store krav til karriere, parforhold og børneopdragelse. Flere familier er i dag sammenbragte med børn fra tidligere forhold. Derfor kan mange med fordel søge familierådgivning.

Familierådgivning er som oftest et kortere forløb, hvor råd og vejledning enten kan være rettet til forældrene eller have en mere individuel karakter med én type råd til mor og en anden type til far. Det kan også være, at det er parterapi, der er brug for.

Hvem kan have glæde af familierådgivning?

Familier, der kan havne i situationer, hvor råd, vejledning og terapi fra en tredjepart er relevant, kan fx være familier med små børn, kronisk syge børn, teenagebørn eller ”dine, mine og vores” børn. Det kan også være familier, der er ramt af fx stress, sygdom eller dødsfald. Men uanset hvad situationen i jeres familie er, kan familierådgivning have en positiv effekt.​

Hvad kan en terapeut hjælpe jer med?

Med familierådgivning kan I få:

  • Større indsigt og mere tillid som forælder/forældre
  • En plan for forandring – herunder konkrete skridt du/I kan tage på egen hånd
  • Et mere givende forhold til dit/jeres barn
  • Et gladere barn og en gladere familie

Ring til mig for at høre mere om familierådgivning

Har I eksempler på udfordringer med jeres barn i forhold til putning, spisning, konflikter, selvværd, selvtillid eller lign., er I altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar med brugbar familierådgivning, hvor I får gode metoder til at håndtere de forskellige problemer.

Ring til mig allerede i dag på telefon: 22 64 84 48 eller skriv til min e-mail: christina.stromsted@gmail.com for at booke en tid eller høre mere.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.