BEHANDLING AF LAVT SELVVÆRD HOS TERAPEUT

Har du brug for behandling af lavt selvværd? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbyder jeg terapi til behandlingen af lav selvtillid.​

Min klinik er beliggende i København, men jeg har også hjulpet mange i byer som Gentofte, Lyngby og Østerbro.

Formålet med terapien er først og fremmest at klargøre og finde frem til dine symptomer, og herefter lærer jeg dig nogle redskaber til håndtering af lavt selvværd, så du igen kan opleve din egen styrke.

Få hjælp til behandling af lavt selvværd

Behandlingen foregår gennem individuel terapi, som fungerer som regelmæssige samtaler over en given periode. I samtalen er det naturligvis dig og dine oplevelser, der er i fokus, og terapien vil give dig mod til at stå ved, hvem du er og til at træffe nye valg.​ Grundet min faglige baggrund er jeg i stand til at anskue dine problematikker med en større indsigt.​

Jeg giver dig således hjælp til håndteringen af dine symptomer, ved blandt andet at undersøge dine handlinger, følelser og tanker.


Ring eller skriv I DAG for mere info

Har du således brug for professionel hjælp til behandling af lavt selvværd, er du kommet til helt rette sted. De terapeutiske samtaler, som jeg kan tilbyde dig, giver dig mulighed for at finde frem til en bedre og mere hensigtsmæssig måde at leve dit liv på.

Jeg giver dig således redskaberne til, at du kan finde styrke til at skabe en ny og forbedret tilværelse. Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at ringe til mig på telefon 22 64 84 48.

Du kan også tage kontakt til mig via kontaktformularen her på siden, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Endelig kan du også vælge at skrive til mig på e-mail christina.stromsted@gmail.com.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.