✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Behandling af lavt selvværd hos terapeut  

Har du brug for behandling af lavt selvværd? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbyder jeg terapi til behandlingen af lav selvtillid. Min klinik er beliggende i Hellerup, men jeg har også hjulpet mange i byer som Gentofte, Lyngby og Østerbro. 

Formålet med terapien er først og fremmest at klargøre og finde frem til dine symptomer, og herefter lærer jeg dig nogle redskaber til håndtering af lavt selvværd, så du igen kan opleve din egen styrke.

Få hjælp til behandling af lavt selvværd

Behandlingen foregår gennem individuel terapi, som fungerer som regelmæssige samtaler over en given periode. I samtalen er det naturligvis dig og dine oplevelser, der er i fokus, og terapien vil give dig mod til at stå ved, hvem du er og til at træffe nye valg.​ Grundet min faglige baggrund er jeg i stand til at anskue dine problematikker med en større indsigt. 

Jeg giver dig således hjælp til håndteringen af dine symptomer, ved blandt andet at undersøge dine handlinger, følelser og tanker.


Ring eller skriv I DAG for mere info

Har du således brug for professionel hjælp til behandling af lavt selvværd, er du kommet til helt rette sted. De terapeutiske samtaler, som jeg kan tilbyde dig, giver dig mulighed for at finde frem til en bedre og mere hensigtsmæssig måde at leve dit liv på. 

Jeg giver dig således redskaberne til, at du kan finde styrke til at skabe en ny og forbedret tilværelse. Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at ringe til mig på telefon 22 64 84 48. 

Du kan også tage kontakt til mig via kontaktformularen her på siden, og så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Endelig kan du også vælge at skrive til mig på e-mail christina.stromsted@gmail.com.

​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF