✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Få styr på parforholdet med professionel parterapi

E​t parforhold er (som enhver anden tæt relation) som et puslespil, der skifter udseende. Vi skal nemlig samle det af brikker, der konstant ændrer sig fordi vi hele livet udvikler os og ændrer os. Det kan både være sjovt og hyggeligt, og andre gange svært, irriterende og kedeligt at samle brikkerne, så puslespillet går op.

Selvom vi gør os umage, bliver vi ikke altid tilfredse med resultatet af vores anstrengelser. Nogle gange er vanskelighederne og sorgerne undervejs langt større end glæden ved resultatet. Så kan det være klogt at se sig selv og hinanden i øjnene og overveje, om I har brug for hjælp i form af parterapi.

Jeg er parterapeut og tilbyder professionel parterapi for kunder i alle områderne nær Hellerup, Lyngby, Gentofte og Østerbro.

Parterapi kan give jer gnisten tilbage

Nærværet, gnisten og den gode kontakt i et parforhold er ikke bare noget, der er og bliver. Det er noget, I skal skabe og udvikle sammen. Det er en løbende proces og hårdt arbejde at bevare et godt parforhold – og det er noget, som parterapi kan hjælpe jer med.

Det sker, at hverdagen er så fyldt op, at vi glemmer hvad der er vigtigst – forholdet til vores partner. Så mister vi gnisten, nærheden og måske hinanden. Heldigvis har vi alle en dyb længsel efter, at kærligheden lykkedes – og vi vil kæmpe for det. Det er bare ikke altid nemt at få det gjort alene, og derfor vil parterapi hjælpe jer et stort skridt mod den rigtige retning.

Kan I genkende nogen af disse udsagn?

  • Har I en stresset hverdag?
  • Ønsker I mere nærhed og intimitet i forholdet?
  • Overvejer I sommetider, om I passer sammen?
  • Har I gentagne konflikter, som skaber afstand og dårlig stemning?
  • Misforstår I ofte hinanden?

Hvis I ønsker det, er der en mulighed for, gennem parterapi, at udvikle jeres parforhold og lære at føre jeres kærlighedskamp på en konstruktiv måde. Hos mig begynder et parterapi-forløb med en uforpligtende samtale, hvor I fortæller om de problemer, der præger jeres samliv. Vi drøfter jeres fremtidsønsker og forventninger til parterapi. Som terapeut leder jeg dialogen mellem jer og opretholder en respekt og ligeværdighed. Det er altafgørende, at I begge føler jer hørt og forstået. Jeg benytter mig bl.a. af Imago-terapi.

Hvis I under parterapi støder på problematikker, der er af mere individuel karakter, kan det være en god idé at supplere med individuel terapi. Det kan også være, at det er familieudvikling, der er problemet. I det tilfælde vil jeg anbefale familierådgivning.

Ring til mig for at høre om mulighederne for parterapi

Men hvad er parterapi? Og hvordan med priser? I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at høre mere eller booke jeres første tid.

Ring til mig i dag på telefon: 22 64 84 48 eller skriv til min e-mail: christina.stromsted@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF