FORÆLDRE TIL FOR TIDLIGT FØDTE BØRN​​

At føde for tidligt er et chok der i måneder lammer én med frygten for at miste, angsten for varige mén, og sorgen over at barslen er helt anderledes end forventet.​

At føde for tidligt er et chok der i måneder lammer én med frygten for at miste, angsten for varige mén, og sorgen over at barslen er helt anderledes end forventet.

Erfaringer har vist at støtte og rådgivning kan gøre en stor forskel for barnet, forældre og øvrige pårørende. At føde for tidligt, og måske få et barn der er alvorligt sygt eller har et handicap, er en meget stor udfordring for alle familier! Først den lange og svære tilpasningsproces– for alle i familien, så de daglige udfordringer, hvor vi som forældre ofte føler afmagt, selvom vi gør os umage hele tiden.​​

At føde for tidligt er et chok der i måneder lammer én med frygten for at miste, angsten for varige mén, og sorgen over at barslen er helt anderledes end forventet.

Erfaringer har vist at støtte og rådgivning kan gøre en stor forskel for barnet, forældre og øvrige pårørende. At føde for tidligt, og måske få et barn der er alvorligt sygt eller har et handicap, er en meget stor udfordring for alle familier! Først den lange og svære tilpasningsproces– for alle i familien, så de daglige udfordringer, hvor vi som forældre ofte føler afmagt, selvom vi gør os umage hele tiden.​

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.