Coaching

Ønsker du at leve et liv baseret på det, der er vigtigt for dig?​

Har du behov for at få afklaret dine mål på forskellige livsområder? Kunne du tænke dig at få støtte til at bryde gamle, uhensigtsmæssige mønstre og skabe nye, konstruktive mønstre? Trænger du til en forandring?

  • Jeg kunne godt tænke mig et andet job
  • Jeg vil gerne være mere sund
  • Jeg ønsker at være bedre til at sige fra og til
  • Jeg kunne godt tænke mig at være bedre til at håndtere stress
  • Jeg vil gerne finde en bolig, der passer bedre til mig og mine behov
  • Jeg ønsker at styrke forholdet til min partner

Coaching er en proces, hvor du finder dine egne løsninger og svar. Som din personlige coach hjælper jeg dig - gennem spørgsmål, gode coachingværktøjer samt min viden og erfaring om sindets processer - til at afklare, hvad dine mål er, hvilke muligheder du har og hvordan du når målene.​

Hvad er coaching?

Det centrale i coaching er, at det er dig der som fokusperson beskriver og fastsætter egne mål og tager ejerskab for disse. Uden ejerskab ingen resultater! Som coach vil jeg via dialog og spørgsmål vinkle dine beskrivelser og mål så vejen og skridtene bliver tydelige og overkommelige. Coaching er både proces- og resultatorienteret. Hver coachingsamtale afslutter vi med en "hvad gør du nu" -aftale. Det betyder, at du efter samtalerne har konkrete tiltag med dig hjem.

  • En konkret plan for, hvordan du "skridt for skridt" bevæger sig fremad.
  • At du er blevet bevidstgjort om, hvordan du kan handle / reagere i fremtidige situationer, der førhen ville have været problematiske.
  • At du træner i at tænke "jeg vil" i stedet for eksempelvis at tænke "jeg bliver nødt til", og "jeg skal".

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.