Familieterapeut tilbyder professionel familieterapi

Familielivet er skønt – men det kan også være hårdt arbejde. Langt de fleste problemer som vi i familien støder ind i, løser vi selv.​

Dog hænder det nogle gange, at det er nødvendigt med hjælp fra en professionel familieterapeut.

Som terapeut tilbyder jeg familieterapi og familierådgivning for familier i bl.a. Hellerup, Gentofte, København og Østerbro. Men har klienter der kommer fra hele Sjælland.

Hvad er familieterapi?

Relationen mellem de enkelte familiemedlemmer er afgørende for den enkeltes trivsel og udvikling – ligesom den enkelte på sin måde påvirker relationerne og dermed familien som helhed. Så hvis én i familien har det skidt, påvirker det resten af familien. Et familieterapeutisk forløb giver jer mulighed for at få en dybere forståelse for jer selv og hinanden.

Når der søges hjælp fra en familieterapeut, kan det være fordi samspillet mellem de voksne opleves destruktivt med mistrivsel som resultat for alle. De voksnes indbyrdes forhold er helt afgørende for børnenes trivsel – derfor kan der også være tale om, at parterapi er nødvendigt. Ofte forsøger børn at hjælpe forældrene med at trives – men det bliver desværre ofte på deres egen bekostning. Altså at børnene har fået et ansvar, som ikke hører dem til.

Et forløb med familieterapi giver jer mulighed for, at familien kan få en dybere forståelse for hinanden. Her kan I få øje på, hvilke temaer der udspiller sig mellem jer. Det giver jer hver især mulighed for at ændre på en uhensigtsmæssig tone eller adfærd.

EN FAMILIETERAPEUT HJÆLPER BØRN OG TEENAGERE UD AF MISTRIVSEL

Det kan også være børns tegn på mistrivsel (enten indenfor eller udenfor familien), der initierer kontakt til en familieterapeut.​

Familieterapi kan give hjælp til at gennemskue børnenes problemer – er de et resultat af problemer i institutionen eller blandt venner? Eller er det pga. et destruktivt samspil i familien?

Familielivet med teenagebørn kan betyde en tid med udfordringer og problemer, som det kan være vanskeligt at gennemskue eller klare selv.

Familielivet i sammenbragte familier er skønt, men også hårdt. Der kan være forskellige scenarier, når det kommer til ”dine, mine og vores børn”. Måske er dit samarbejde med din ekspartner ikke som du ønskede dig, måske kan dit barn ikke lide din nye partner og måske er dit barn begyndt at ændre adfærd. I sådanne situationer kan det være hensigtsmæssigt med familieterapi.

Som familieterapeut vil jeg, sammen med jer, hjælpe med at ændre samspillet mellem medlemmerne i familien ud fra konkrete eksempler fra jeres hverdag.

Kontakt mig for at høre mere om terapi

I er velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for familieterapi. Som professionel familieterapeut står jeg altid klar til at hjælpe jer.

Kontakt mig på telefon: 22 64 84 48 eller e-mail: christina.stromsted@gmail.com for at høre mere eller bestille en tid.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.