✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Familieterapeut tilbyder professionel familieterapi

Familielivet er skønt – men det kan også være hårdt arbejde. Langt de fleste problemer som vi i familien støder ind i, løser vi selv. Dog hænder det nogle gange, at det er nødvendigt med hjælp fra en professionel familieterapeut.

Som terapeut tilbyder jeg familieterapi og familierådgivning for familier i bl.a. Hellerup, Gentofte, Lyngby, Østerbro og omegn.

Hvad er familieterapi?

Relationen mellem de enkelte familiemedlemmer er afgørende for den enkeltes trivsel og udvikling – ligesom den enkelte på sin måde påvirker relationerne og dermed familien som helhed. Så hvis én i familien har det skidt, påvirker det resten af familien. Et familieterapeutisk forløb giver jer mulighed for at få en dybere forståelse for jer selv og hinanden.

Når der søges hjælp fra en familieterapeut, kan det være fordi samspillet mellem de voksne opleves destruktivt med mistrivsel som resultat for alle. De voksnes indbyrdes forhold er helt afgørende for børnenes trivsel – derfor kan der også være tale om, at parterapi er nødvendigt. Ofte forsøger børn at hjælpe forældrene med at trives – men det bliver desværre ofte på deres egen bekostning. Altså at børnene har fået et ansvar, som ikke hører dem til.

Et forløb med familieterapi giver jer mulighed for, at familien kan få en dybere forståelse for hinanden. Her kan I få øje på, hvilke temaer der udspiller sig mellem jer. Det giver jer hver især mulighed for at ændre på en uhensigtsmæssig tone eller adfærd.

EN FAMILIETERAPEUT HJÆLPER BØRN OG TEENAGERE UD AF MISTRIVSEL

Det kan også være børns tegn på mistrivsel (enten indenfor eller udenfor familien), der initierer kontakt til en familieterapeut.

Familieterapi kan give hjælp til at gennemskue børnenes problemer – er de et resultat af problemer i institutionen eller blandt venner? Eller er det pga. et destruktivt samspil i familien?

Familielivet med teenagebørn kan betyde en tid med udfordringer og problemer, som det kan være vanskeligt at gennemskue eller klare selv. 

Familielivet i sammenbragte familier er skønt, men også hårdt. Der kan være forskellige scenarier, når det kommer til ”dine, mine og vores børn”. Måske er dit samarbejde med din ekspartner ikke som du ønskede dig, måske kan dit barn ikke lide din nye partner og måske er dit barn begyndt at ændre adfærd. I sådanne situationer kan det være hensigtsmæssigt med familieterapi.

Som familieterapeut vil jeg, sammen med jer, hjælpe med at ændre samspillet mellem medlemmerne i familien ud fra konkrete eksempler fra jeres hverdag.

Kontakt mig for at høre mere om terapi

I er velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for familieterapi. Som professionel familieterapeut står jeg altid klar til at hjælpe jer.

Kontakt mig på telefon: 22 64 84 48 eller e-mail: christina.stromsted@gmail.com for at høre mere eller bestille en tid.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Nørre Voldgade 25A, st,
​1358 København K

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF