✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

​Tanker om terapi

Et kendetegn for mange af de klienter der kommer i min praksis (voksne, unge, par og forældre) er, at de ønsker værktøjer til at fixe og hurtig få styr på det der er svært for dem selv og i deres relationer.

Det er ikke et nyt fænomen. Og jeg forstår det godt – diverse ugeblade og online reklamer lover store resultater indenfor diverse områder med fx 5 gode råd. 

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd.

Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model. 

Kendetegnet for disse ting er, at de er ting uden hjerne og hjerte. Vi mennesker har både hjerne og hjerte og de skal ikke fixes med mindre man fx lider af en hjertefejl eller har en tumor i hjernen. Men så er min praksis ikke det rette sted at rette henvendelse til.​

I terapien hos mig, er der ikke de hurtige fix. Der er kontakt, nærvær og en interesse i at hjælpe dig med at se på dig selv med nye øjne og derfra fx ændre uønsket handlemønstre. 

Sammen undersøger vi hvad det er, der inden i dig blokerer for at leve det liv, du gerne vil leve, lære dine egne uhensigtsmæssige strategier at kende når du føler dig utryg, angst, skamfuld mv. 

Kun når du bliver opmærksom på disse mønstre får du mulighed for at gøre noget andet. Så jeg ser det som, at vi hver især ligger inde med nøglen til de ændringer vi ønsker os. Nogle gange er nøglen godt begravet og der skal hjælp udefra til at finde den.

​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Nørre Voldgade 25A, st,
​1358 København K

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF