TERAPI

Terapi er en måde at få løsnet knuderne op på, så du/I ikke bare overlever, men også udvikler dig/jer og trives, som individer såvel som par og familie.​

Det er der ikke noget enkelt svar på, der kan nemlig være mange formål med at gå i terapi. For de fleste handler det om at få en højere livskvalitet. Terapi er en måde at få løsnet knuderne op på, så du/I ikke bare overlever, men også udvikler dig/jer og trives, som individer såvel som par og familie.

Nogle ønsker at arbejde med sig selv og deres personlige udvikling. Andre har oplevelser i bagagen, som ind i mellem kan gøre livet svært og tungt. Måske har de været ude for noget ubehageligt, måske et sygdomsforløb, en ulykke, et tab, omsorgssvigt eller en krænkelse, som de har behov for at få bearbejdet.​​

Måske gælder det for dig/I, at:

  • du føler, at du ikke slår til, og er tynget af mindreværd, skam eller skyld……
  • du sidder fast i et mønster, som igen og igen spænder ben for dig…
  • du har svært ved at håndtere konflikter…
  • du er vred, ked af det eller deprimeret, men ved ikke helt hvorfor…
  • du har svært ved at sige fra og til; mærke dine egne behov…
  • du har præstationsangst…
  • I har parforholdsproblemer…
  • I er blevet mor og far og det er ikke som du havde regnet med…

.....eller måske har du/I bare brug for en fortrolig samtalepartner.

Markedet er broget med hensyn til psykoterapi og alle kan kalde sig psykoterapeut. Hvis du vælger et forløb hos mig får du en eksamineret familie-og psykoterapeut med 5 1/2 års uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København. Sideløbende har jeg deltaget i diverse kurser og træningsgrupper, se yderligere under "hvem er jeg".

Jeg tilbyder også terapi på engelsk.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.