Stressbehandling - professionel behandling af stress

Kom forbi klinikken i Hellerup for en nærværende samtale i et trygt miljø, omkring stresssymptomer og behandling af stress. Stress forekommer i flere forskellige stadier. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt at tage det seriøst og gribe ind. Jeg anbefaler altid, først at gå til sin læge, for at udelukke andre årsager inden et eventuelt forløb med stressbehandling startes op.

Jeg har, som professionel inden for stressbehandling, fokus på det hele menneske og inddrager både arbejds- og privatliv. Formålet er bevidsthed og læring, og at du får indarbejdet og integreret nye måder at leve dit liv på, uden stress.

Jeg tilbyder stressbehandling i Hellerup, så bor du i området eller i nærliggende byer, såsom Gentofte, Lyngby, eller måske endda Østerbro, er du altid velkommen til, at kontakte mig. Jeg skeler ikke mellem, hvor du kommer fra, eller hvad du arbejder med – og jeg har naturligvis tavshedspligt i arbejdet med behandling af stress.

BEHANDLING AF STRESS FRA EN PROFESSIONEL BEHANDLER

Føler du selv, at du har symptomer på stress, eller er du i tvivl om, præcis hvilke stresssymptomer, der kan forekomme ved en stresssituation? Se symptomer på stress her, og hvornår du skal passe på, ikke at køre dig selv ned.

Er du stressramt, hjælper min stressbehandling dig, i første omgang, med at få stressen ud af kroppen og stoppe yderligere udvikling af din stress. Du bliver bevidst om dine stresssignaler og stresssymptomer, altså hvordan du mærker stressen, og hvad det er, der forårsager din stress.

Herefter kigger vi på dit liv som helhed, dine værdier og prioriteringer. Her lærer du, hvad der skal til, for at opnå balance i dit liv. Du får konkrete redskaber, så du ved, hvordan du skal tackle livet fremover og undgå alvorlig stress. Er du stadig i tvivl, om du har behov for behandling af stress? Tag stresstesten her og bliv klogere på om du er på vej ud i farezonen. Du er naturligvis altid velkommen til, at tage kontakt til mig, med henblik på at få en samtale til stressterapi.​

VÆLGER DU STRESSBEHANDLING HOS MIG OPNÅR DU FØLGENDE

  • Forståelse af stress og hvad det gør ved dig
  • Værktøjer til at få stressen ud af kroppen
  • Får klarlagt hvad der er dine stressfaktorer; hvad forårsager stressen
  • Værktøjer til at undgå og forebygge stress, herunder:
  • Lærer at tænke og arbejde proaktivt, at sige til og fra
  • Lærer at mærke dig selv, prioritere og vælge iht. egne værdier
  • Forståelse af eget adfærds- & reaktionsmønster
  • Bevidsthed om egen identitet og forskellige sider af dig selv
  • Lærer at se det positive ved livet

​​

​KONTAKT MIG HER FOR MERE INFORMATION OM STRESS

Har du spørgsmål, eller ønsker at høre mere om en stressbehandling hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 22 64 84 48.

Du kan også sende mig en e-mail på cm@mstfc.dk, jeg bestræber mig altid på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon 22 64 84 48, for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på cm@mstfc.dk, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: cm@mstfc.dk

Telefon: 22 64 84 48

MEDLEM AF