✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Prøv stressbehandling her – en professionel behandling af stress

Stress forekommer i forskellige stadier. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt at tage det seriøst og gribe ind. Jeg anbefaler altid først at gå til sin læge for at udelukke andre årsager inden et evt. forløb med stressbehandling startes op.

Jeg tilbyder behandling af stress for alle, der har brug for det, i området nær Østerbro, Hellerup, Gentofte og Lyngby. I forbindelse med stressbehandling, har jeg fokus på det hele menneske og inddrager både arbejds- og privatliv. Formålet er bevidsthed og læring, og at du får indarbejdet og integreret nye måder at leve dit liv på – uden stress.

Psykoterapeut tilbyder behandling af stress

Føler du selv, at du har symptomer på stress, eller er du i tvivl om, præcis hvilke stresssymptomer, der kan forekomme? Hvis du har mistanke om, at du har symptomer på stress, skal du passe på med ikke at køre dig selv ned. Læs om symptomerne her.

Er du stressramt, hjælper min stressbehandling dig – i første omgang med at få stressen ud af kroppen og derefter stoppe yderligere udvikling af stress. Du bliver bevidst om dine stresssignaler og stresssymptomer – altså hvordan du mærker stressen og hvad det er, der forårsager din stress.

Ved behandling af stress kigger vi også på dit liv som helhed, dine værdier og prioriteringer. Her lærer du, hvad der skal til for at opnå balance i dit liv – både fysisk og psykisk. Du får konkrete redskaber, så du ved, hvordan du skal tackle livet fremover samt undgå alvorlig og langvarig stress. 

Er du stadig i tvivl, om du har behov for stressbehandling? Eller ønsker du at høre mere om behandling af stress, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig samt besvare dine spørgsmål.

Stressbehandling kan give dig:

 • Forståelse af stress og hvad det gør ved dig
 • Værktøjer til at få stressen ud af kroppen
 • Får klarlagt hvad der er dine stressfaktorer
 • Værktøjer til at undgå og forebygge stress, herunder:
  ​-  Lærer at tænke og arbejde proaktivt – at sige til og fra
  ​-  Lærer at mærke dig selv – prioritere og vælge i henhold til egne værdier
  ​-  Forståelse af adfærds- og reaktionsmønster
  ​-  Bevidsthed om egen identitet og forskellige sider af dig selv
  ​-  Lærer at se det positive ved livet

Kontakt mig her og hør mere om mulighederne

Ring til mig i dag på telefon: 23 89 96 99 eller send mig en e-mail på: christina.stromsted@gmail.com. Jeg ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF