Prøv stressbehandling her – en professionel behandling af stress

Stress forekommer i forskellige stadier. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt at tage det seriøst og gribe ind.​

Jeg anbefaler altid først at gå til sin læge for at udelukke andre årsager inden et evt. forløb med stressbehandling startes op.

Jeg tilbyder behandling af stress for alle, der har brug for det, i København, Hellerup, Gentofte, Østerbro og har også klienter frahele Sjælland. I forbindelse med stressbehandling, har jeg fokus på det hele menneske og inddrager både arbejds- og privatliv. Formålet er bevidsthed og læring, og at du får indarbejdet og integreret nye måder at leve dit liv på – uden stress.


Psykoterapeut tilbyder behandling af stress

Føler du selv, at du har symptomer på stress, eller er du i tvivl om, præcis hvilke stresssymptomer, der kan forekomme? Hvis du har mistanke om, at du har symptomer på stress, skal du passe på med ikke at køre dig selv ned. Læs om symptomerne her.

Er du stressramt, hjælper min stressbehandling dig – i første omgang med at få stressen ud af kroppen og derefter stoppe yderligere udvikling af stress. Du bliver bevidst om dine stresssignaler og stresssymptomer – altså hvordan du mærker stressen og hvad det er, der forårsager din stress.

Ved behandling af stress kigger vi også på dit liv som helhed, dine værdier og prioriteringer. Her lærer du, hvad der skal til for at opnå balance i dit liv – både fysisk og psykisk. Du får konkrete redskaber, så du ved, hvordan du skal tackle livet fremover samt undgå alvorlig og langvarig stress.

Er du stadig i tvivl, om du har behov for stressbehandling? Eller ønsker du at høre mere om behandling af stress, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig samt besvare dine spørgsmål.

Stressbehandling kan give dig:

 • Forståelse af stress og hvad det gør ved dig
 • Værktøjer til at få stressen ud af kroppen
 • Får klarlagt hvad der er dine stressfaktorer
 • Værktøjer til at undgå og forebygge stress, herunder:
  ​- Lærer at tænke og arbejde proaktivt – at sige til og fra
  ​- Lærer at mærke dig selv – prioritere og vælge i henhold til egne værdier
  ​- Forståelse af adfærds- og reaktionsmønster
  ​- Bevidsthed om egen identitet og forskellige sider af dig selv
  ​- Lærer at se det positive ved livet

Kontakt mig her og hør mere om mulighederne

Ring til mig i dag på telefon: 23 89 96 99 eller send mig en e-mail på: christina.stromsted@gmail.com. Jeg ser frem til at hjælpe dig!​

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.