✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Jeg kan kontaktes via mail.

Professionel krisehjælp hos psykologisk terapeut​

Har du behov for krisehjælp? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbydes psykologisk traumeterapi. Jeg har mange års erfaring inden for faget, og derfor kan du trygt få behandling hos mig. Min klinik er beliggende i Hellerup, men jeg har også hjulpet mange fra Gentofte, Lyngby og Østerbro.

Behovet for krisehjælp kan opstå af en lang række årsager såsom dødsfald, skilsmisse og selvmord. Jeg tilbyder både sorgbehandling og PTSD-behandling afhængig af det enkelte behov. Hos mig er behandlingens formål først og fremmest, at du skal opnå nærvær og livsglæde igen. Det sker gennem en individuel tilrettelagt behandling, hvor dine behov kommer i første række.

Få bearbejdet dine traumer med krisehjælp

Jeg tilbyder således forskellige former for krisehjælp. Hvis du har været udsat for en traumatisk oplevelse, er det vigtigt, at du får det bearbejdet. Det gælder både i hovedet, men også i kroppen. Kroppen skal nemlig have lov til at reagere på traumet, så den kan få frigivet al den energi, der har ophobet sig som følge af oplevelsen.

Krisehjælp er meget effektivt i behandlingen af såvel store som små traumer. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig, hvis du har brug for professionel hjælp. Jeg står altid klar til at give dig den behandling, som du har brug for.

Jeg indleder enhver behandling med en god samtale, hvor vi taler om din oplevelse samt dine efterfølgende men eller reaktioner. Denne samtale gør det nemmere for mig at sammensætte en behandling, som passer til dine individuelle behov.

​​

Krisehjælp er meget effektivt i behandlingen af såvel store som små traumer. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig, hvis du har brug for professionel hjælp. Jeg står altid klar til at give dig den behandling, som du har brug for.

Jeg indleder enhver behandling med en god samtale, hvor vi taler om din oplevelse samt dine efterfølgende men eller reaktioner. Denne samtale gør det nemmere for mig at sammensætte en behandling, som passer til dine individuelle behov.​

Tag kontakt nu og hør mere om krisehjælp

Har du brug for krisehjælp, er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg tilbyder terapi til en lang række traumer, hvad end du har oplevet selvmord, skilsmisse eller dødsfald. Jeg tilbyder både PTSD-behandling samt sorgbehandling, som altid er tilrettelagt efter den enkelte klient. Formålet med terapien er, at du skal blive glad igen, og det vil jeg utroligt gerne hjælpe dig med.

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig af krisehjælp, så du kan få nyt livsmod og ny livskraft, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig. 

Du kan ringe til mig på telefon 22 64 84 48 eller du kan skrive til e-mail christina.stromsted@gmail.com. Du kan også kontakte mig gennem kontaktformularen i bunden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF