Professionel krisehjælp hos Traumeterapeut​

Har du behov for krisehjælp? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbydes psykologisk traumeterapi.​

Jeg har mange års erfaring inden for faget, og derfor kan du trygt få behandling hos mig. Min klinik er beliggende i København, men jeg har også hjulpet mange fra Gentofte, Hellerup og Østerbro.

Behovet for krisehjælp kan opstå af en lang række årsager såsom dødsfald, skilsmisse og selvmord. Jeg tilbyder både sorgbehandling og PTSD-behandling afhængig af det enkelte behov. Hos mig er behandlingens formål først og fremmest, at du skal opnå nærvær og livsglæde igen. Det sker gennem en individuel tilrettelagt behandling, hvor dine behov kommer i første række.

Få bearbejdet dine traumer med krisehjælp

Jeg tilbyder således forskellige former for krisehjælp. Hvis du har været udsat for en traumatisk oplevelse, er det vigtigt, at du får det bearbejdet. Det gælder både i hovedet, men også i kroppen. Kroppen skal nemlig have lov til at reagere på traumet, så den kan få frigivet al den energi, der har ophobet sig som følge af oplevelsen.

Krisehjælp er meget effektivt i behandlingen af såvel store som små traumer. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig, hvis du har brug for professionel hjælp. Jeg står altid klar til at give dig den behandling, som du har brug for.

Jeg indleder enhver behandling med en god samtale, hvor vi taler om din oplevelse samt dine efterfølgende men eller reaktioner. Denne samtale gør det nemmere for mig at sammensætte en behandling, som passer til dine individuelle behov.

Krisehjælp er meget effektivt i behandlingen af såvel store som små traumer. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig, hvis du har brug for professionel hjælp. Jeg står altid klar til at give dig den behandling, som du har brug for.

Jeg indleder enhver behandling med en god samtale, hvor vi taler om din oplevelse samt dine efterfølgende men eller reaktioner. Denne samtale gør det nemmere for mig at sammensætte en behandling, som passer til dine individuelle behov.​

Tag kontakt nu og hør mere om krisehjælp

Har du brug for krisehjælp, er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg tilbyder terapi til en lang række traumer, hvad end du har oplevet selvmord, skilsmisse eller dødsfald. Jeg tilbyder både PTSD-behandling samt sorgbehandling, som altid er tilrettelagt efter den enkelte klient. Formålet med terapien er, at du skal blive glad igen, og det vil jeg utroligt gerne hjælpe dig med.

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig af krisehjælp, så du kan få nyt livsmod og ny livskraft, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på telefon 22 64 84 48 eller du kan skrive til e-mail christina.stromsted@gmail.com. Du kan også kontakte mig gennem kontaktformularen i bunden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Skriv til Christina Strømsted​

Udfyld formularen her på siden og jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Christa Ø. Kastrup

Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni.

- Tim

I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life.

- Anne Birgitte

Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.

- Anne Birgitte

At miste et menneske der har stået en kær er en stor sorg for den tilbageblevne.

Sorgen kommer ikke i samme øjeblik man får meddelelsen om dødsfaldet. For i det øjeblik var jeg helt apatisk og hverken forstod eller følte noget som helst. Siden tilkom chok og fortvivlelse og gråd; sorgen indhyllede mig sammen med gråd, angst og fortvivlelse.​ Jeg var klar over, at jeg behøvede hjælp til at holde tilværelsen ud, og jeg blev henvist til psykoterapeut Christina Strømsted, og det var en ren lise at tale med hende, at gennemgå Knuds død. Jeg gik altid fra min session hos Christina med en vis ro i sindet, og jeg glædede mig allerede til mit næste møde med hende.

Christina er højtuddannet psykoterapeut med stor erfaring, og det kom mig tilgode under alle vore samtaler.

Nu står sommerferien for døren; Christina skal starte i nye lokaler i København, og jeg har fundet fred med mig selv. Jeg kan tåle at tale om Knud og at se på fotos af ham. Jeg må da indrømme, at jeg af og til kan bevæges, når jeg genser han dejlige ansigt.

Sorg er nok sådan, at den langsomt fylder mindre, men jeg tror, den altid vil eksistere.Men derfor er det absolut muligt at leve et sundt og godt liv efter at have gennemgået dyb sorg. Det har Christina lært mig.​ Jeg er forhenværende lægesekretær, og mit navn er Merete Schützsack Christensen.

Læs det seneste blogindlæg

Tanker om terapi

Vi lever i en hverdag, hvor alt går hurtigt og hvor tids optimering og effektivitet er en dyd. Det rimer godt på de 5 gode råd. Men det gør vi mennesker ikke. En bil, en cykel, en opvaskemaskine kan fixes og hvis den ikke kan, kan den erstattes med en nye model.