✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i familie- og parterapi

​Sommerferielukket fra den 4.7.2019 - 8.8.2019

Jeg kan kontaktes via mail.

Krisehjælp hos psykologisk terapeut  

​Har du behov for krisehjælp? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbyder jeg psykologisk traumeterapi. Min klinik er beliggende i Hellerup, men jeg har også hjulpet mange fra Gentofte, Lyngby og Østerbro. 

Behovet for krisehjælp kan opstå af en lang række årsager, såsom dødsfald, skilsmisse og selvmord. Jeg tilbyder både sorgbehandlingog PTSD-behandling, og behandlingens formål er først og fremmest, at du skal opnå nærvær og livsglæde igen.

Få bearbejdet dine traumer med krisehjælp

Jeg tilbyder således forskellige former for krisehjælp. Når man har været udsat for en traumatisk oplevelse, er det vigtigt, at man får det bearbejdet, og det gælder både i hovedet, men også i kroppen. Kroppen skal nemlig have lov til at reagere på traumet, så den kan få frigivet al den energi, der har ophobet sig, som følge af oplevelsen. 

Det skal desuden nævnes, at krisehjælp er meget effektivt i behandlingen af såvel store, som små traumer.


Tag kontakt nu og hør mere

Har du brug for krisehjælp, er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg tilbyder terapi til en lang række traumer, hvad end du har oplevet selvmord, skilsmisse eller dødsfald, og jeg tilbyder både PTSD-behandling, samt sorgbehandling. Formålet med terapien er, at du skal blive glad igen, og det vil jeg utroligt gerne hjælpe dig med. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig af krisehjælp, så du kan få nyt livsmod og ny livskraft, skal du være mere end velkommen til at ringe til mig på telefon 22 64 84 48 eller skrive til mig på e-mail cm@mstfc.dk. Du kan også kontakte mig gennem kontaktformularen i bunden.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på cm@mstfc.dk, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: cm@mstfc.dk

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF