✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Jeg kan kontaktes via mail.

Sorgbehandling tilbydes

​Har du behov for sorgbehandling? Hos Psykoterapeut Christina Strømsted tilbyder jeg behandling af sorg i forbindelse med blandt andet dødsfald. Min klinik er beliggende i Hellerup, men jeg har hjulpet flere patienter med behov for sorgbehandling fra både Gentofte, Lyngby og Østerbro. 

Sorg kan medføre mange symptomer såsom migræne, depression, nedsat koncentrationsevne og kronisk træthed. Føler man disse symptomer, er det afgørende, at man lytter til sin krop og søger hjælp. Som terapeut behandler jeg din sorg, så du får muligheden for at opnå mere livsglæde i din hverdag.

Hvad er sorg?

Alle mennesker kommer på et eller andet tidspunkt i deres liv til at opleve et alvorligt tab af en person, de elsker højt, og dette kan medføre stor sorg. Man troede tidligere, at der fandtes faser inden for sorg, som man gennemlevede i en helt speciel rækkefølge. Dog er det som regel mere almindeligt, at man bevæger sig ind og ud af sorgen med tiden. Man bør dog vide, at sorg kan udvikle sig til depression eller angst, hvorfor det er utroligt vigtigt, at man sørger for at få det behandlet hurtigst muligt. 

Dette kan jeg hjælpe dig med, så du kan genvinde glæden ved livet.


Ring eller skriv for mere information

Har du brug for sorgbehandling, er du kommet til rette sted. Jeg tilbyder behandling af sorg, så du kan få nyt livsmod. Alle kommer, som sagt, til at opleve sorg i deres liv. Det kan blandt andet være i forbindelse med et dødsfald, og det medfører en lang række symptomer. Oplever du for eksempel angst og depressive tilstande, bør du med det samme søge professionel hjælp. 

Hvis du ønsker at høre mere om sorgbehandling, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 22 64 84 48 eller på e-mail christina.stromsted@gmail.com. Du kan også skrive til mig på kontaktformularen herunder.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF