✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Soma TERAPI

SOMA er en kropsterapeutisk metode, som er udviklet af Sonia Gomes Silva og Marcello Muniz. Inspirationen til deres arbejde kommer dels fra James Gibson, som har beskrevet det haptiske system, som er det system som koordinerer informationer fra indre og ydre sansninger til kroppen. Yderligere har de 2 hentet inspiration fra Ida Wolf, Hubert Godard og Peter Levine. Metoden er en behandlingsform hvor berøring (altid i samarbejde med klienten) og bevægelse indgår til at forløse blokeringer i kroppen og genskabe den kropslige forankring, uanset om det skyldes traumer, skader, langvarig stress og spænding. Den kropslige forankring bliver rystet når vi oplever forstyrrelser i kroppens give/modtage systemer, i vores orienteringssans og balancen i det indre øre. Kombinationen af kroppens forskellige funktioner gennem bevægelse og berøring flytter traumatisk ophobet muskelspænding og energi til bevægelse og forbundethed.

Give/ modtage systemet involverer alle kroppens funktioner:

  • sanseapparatet, som får informationer inde fra kroppen og ude fra omverdenen
  • muskler, bindevæv og organer
  • nervesystemet regulering , det viljesbestemte og det selvstyrende
  • kredsløb og lungefunktion

Alle disse forskellige sanseorganer bruges i kombination i SOMA. Jeg kombinerer og supplerer denne metode med SE traumeterapi og neuroaffektiv psykoterapi.

Hvis du vil vide mere om SOMA terapi og behandling, er du velkommen til, at kontakte mig på telefon 22 64 84 48 eller e-mail christina.stromsted@gmail.com.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF