✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Neuroaffektiv psykoterapi

Neuroaffektiv Psykoterapi handler om at hænge bedre sammen som menneske - hvor det er muligt at kunne forstå og tolke kroppens signaler, at kende sine følelsers sprog og at kunne inkludere både sanser og følelser i en kognitiv forståelse af hvem du er som menneske. Når vi er i balance har vi evnen til at kunne mentalisere, hvilket vil sige at man kan se og forstå sig selv og se og forstå den andens perspektiv og kunne opnå en vækst sammen i et fælles tredje. Forskellige årsager som fx tidlige udviklingstraumer, enkelt stående ulykker/traumer kan påvirke vores evne til at mentalisere.

Den Neuraffektive Pysokoterapi er baseret på en forståelse af hjernens og personlighedens udvikling og har til formål at skabe sammenhæng og samarbejde mellem hjernens 3 niveauer (en simplificering af vores meget kompliceret hjerne): det autonome (reptil hjernen), det limbiske (det følelsesmæssige) og det præfrontale (det kognitive/rationelle)

Hvis du vil vide mere om neuroaffektiv psykoterapi og behandling, er du velkommen til, at kontakte mig på telefon 22 64 84 48 eller e-mail christina.stromsted@gmail.com.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF