PARTERAPI HJÆLPER DIG MED PROBLEMERNE​

Et parforhold er (som en hver anden tæt relation) som et puslespil, der skifter udseende da vi skal samle det af brikker, der konstant ændrer sig fordi vi hele livet udvikler og ændrer os. Det kan være både sjovt og hyggeligt og andre gange svært, irriterende og kedeligt at samle brikkerne så puslespillet får det udseende vi ønsker os.

Selvom vi gør os umage bliver vi ikke altid tilfredse med resultatet af vores anstrengelser. Nogle gange er vanskelighederne og sorgerne undervejs langt større end glæden ved resultatet. Så kan det være klogt at se sig selv og hinanden i øjnene og overveje om I har brug for hjælp.

FÅ GNISTEN TILBAGE MED PARTERAPI

Nærværet, gnisten og den gode kontakt i et parforhold er ikke bare noget der er og bliver. Det er noget I sammen skaber og udvikler – det er en løbende proces og hårdt arbejde at bevare et godt parhold.

Det sker, at hverdagen er så fyldt op, at vi glemmer det der er vigtigst for os – forholdet til vores partner. Så mister vi gnisten, nærheden og måske hinanden. Heldigvis har vi alle en dyb længsel i os efter, at kærligheden lykkes – og vi vil kæmpe for det. Det er bare ikke altid nemt at få det gjort på en konstruktiv måde.​

KAN I GENKENDE NOGLE AF FØLGENDE UDSAGN:

  • Stresset hverdag?
  • Ønske om mere nærhed og intimitet i jeres forhold?
  • Overvejer I sommetider om I passer sammen?
  • Har I gentagne konflikter som skaber afstand og dårlig stemning imellem jer?
  • Vi misforstår hinanden!

​Hvis I vil, er der en mulighed for gennem parterapi at udvikle jeres parforhold og lære at føre jeres kærlighedskamp på en konstruktiv måde. Hos mig begynder et parterapiforløb med en uforpligtende samtale, hvor I fortæller om de problemer, der præger jeres samliv.

Vi drøfter jeres fremtidsønsker og forventninger til parterapien. I terapien leder jeg dialogen mellem jer og opretholder en respekt og ligeværdighed. Det er altafgørende, at I begge føler jer hørt og forstået.

Hvis I under parterapien støder på problematikker der er af mere individuel karakter kan det være en god ide at supplere med individuel terapi.

I/du er velkommen til at kontakte mig på cm@mstfc.dk eller på

mobil 22 64 84 48og høre mere om parterapi på min klinik i Gentofte nær Lyngby.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon 22 64 84 48, for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på cm@mstfc.dk, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: cm@mstfc.dk

Telefon: 22 64 84 48

MEDLEM AF