✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

Lavt selvværd behandling med individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi i Hellerup, som former sig, som regelmæssige samtaler over en kortere eller længere periode. Du er selvfølgelig altid velkommen på klinikken, uanset om du bor på Østerbro, i Gentofte, Lyngby eller et helt andet sted. Samtalen foregår, som et samarbejde mellem dig og mig. Fokus ligger på dig og din oplevelse af din aktuelle livssituation – det er dig, der sætter dagsordenen for samtalen. Samtaleterapien vil give dig mulighed for at træffe nye valg og stå ved dig selv, som du er. Lavt selvværd kan behandles, præcis ligesom meget andet. Behandling af lavt selvværd, tager altså udgangspunkt i dig selv, og foregår gennem individuel samtale.

Individuel terapi til behandling af lavt selvværd

Uanset om du står i en livskrise eller har brug for at bryde uhensigtsmæssige mønstre og/ eller få afklaret gamle konflikter, kan det være brugbart, at få støtte til at se på dine problematikker med større indsigt og faglighed. Ved lavt selvværd behandling, får du hjælp til, at undersøge dine tanker, følelser, handlinger og personlige relationer.

Temaer der kan dukke op, i den individuelle terapi, er: problemer med lavt selvværd, manglede selvtillid, angst for at miste kontrol. Det kan dreje sig om følelsen af at være forkert eller anderledes. Andre temaer der kan dukke op er relateret til forældrerollen, parforholdet eller en skilsmissesituation. Det kan desuden handle om andre familiemæssige problemer, sygdom, dødsfald eller andre tab, der har medført traumer eller lavt selvværd, der skal behandles eller italesættes.

Formålet med den terapeutiske samtale er, at du finder frem til en mere hensigtsmæssig måde, at forholde dig til dit liv på. Du bliver rustet til, at skabe en tilværelse i overensstemmelse med dine muligheder og dine begrænsninger på en realistisk måde, med lavt selvværd behandling.

Kontakt mig og bliv behandlet for lavt selvværd

Du er velkommen til at kontakte mig på enten christina.stromsted@gmail.com eller mobil 22 64 84 48, for at få behandling af lavt eller dårligt selvværd. Har du svært ved, at gribe telefonen? Benyt dig af nedenstående kontaktformular, og jeg vender tilbage til dig, snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF