✔ Medlem af Somatic Experiencing

✔ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✔ ​Certificeret psykoterapeut

✔ ​Speciale i traume-og familieterapi

FORÆLDRE TIL FOR TIDLIGT FØDTE BØRN​​

At føde for tidligt er et chok der i måneder lammer én med frygten for at miste, angsten for varige mén, og sorgen over at barslen er helt anderledes end forventet.

Erfaringer har vist at støtte og rådgivning kan gøre en stor forskel for barnet, forældre og øvrige pårørende. At føde for tidligt, og måske få et barn der er alvorligt sygt eller har et handicap, er en meget stor udfordring for alle familier! Først den lange og svære tilpasningsproces– for alle i familien, så de daglige udfordringer, hvor vi som forældre ofte føler afmagt, selvom vi gør os umage hele tiden.​

For at kunne blive ved med at drage omsorg for dit barn, lille som stort, er du/I nødt til at kunne tage vare på dig selv – få opfyldt dine egne behov, med god samvittighed. Det er slet ikke ualmindeligt at føle at man ikke slår til og at vi som forældre (mand/kvinde) reagerer forskelligt. At få et barn/børn der er født for tidligt er et tab og både forældre, bedsteforældre og eventuelle søskende føler sig ramt.

Du kan læse mere her eller du er velkommen til at kontakte mig på christina.stromsted@gmail.com eller på mobil 22 64 84 48.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon

23 89 96 99 , for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på christina.stromsted@gmail.com, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: christina.stromsted@gmail.com

Telefon: 23 89 96 99

MEDLEM AF