Terapi

img_7710Det er der ikke noget enkelt svar på, der kan nemlig være mange formål med at gå i terapi. For de fleste handler det om at få en højere livskvalitet. Terapi er en måde at få løsnet knuderne op på, så du/I ikke bare overlever, men også udvikler dig/jer og trives, som individer såvel som par og familie.

Nogle ønsker at arbejde med sig selv og deres personlige udvikling. Andre har oplevelser i bagagen, som ind i mellem kan gøre livet svært og tungt. Måske har de været ude for noget ubehageligt, måske et sygdomsforløb, en ulykke, et tab, omsorgssvigt eller en krænkelse, som de har behov for at få bearbejdet.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Måske gælder det for dig/I, at:

  • du føler, at du ikke slår til, og er tynget af mindreværd, skam eller skyld……
  • du sidder fast i et mønster, som igen og igen spænder ben for dig…
  • du har svært ved at håndtere konflikter…
  • du er vred, ked af det eller deprimeret, men ved ikke helt hvorfor…
  • du har svært ved at sige fra og til; mærke dine egne behov…
  • du har præstationsangst…
  • I har parforholdsproblemer…
  • I er blevet mor og far og det er ikke som du havde regnet med…

.....eller måske har du/I bare brug for en fortrolig samtalepartner.

Markedet er broget med hensyn til psykoterapi og alle kan kalde sig psykoterapeut. Hvis du vælger et forløb hos mig får du en eksamineret familie-og psykoterapeut med 5 1/2 års uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København. Sideløbende har jeg deltaget i diverse kurser og træningsgrupper, se yderligere under "hvem er jeg".

Jeg tilbyder også terapi på engelsk.

​"Jeg havde lige stoppet endnu et behandlingsforløb for for en spiseforstyrrelse, og kunne ikke finde en ro i den nye hverdag. Behandlingsforløbet havde været godt i forhold til min spiseforstyrrelse, men efterfølgende var der andre identitetsproblematikker tilbage, og jeg følte en slags tomhed. Jeg følte at jeg stod på en skillevej, hvor jeg enten kunne vælge at gå de gamle tiltrådte stier, eller jeg kunne vælge at udforske verden og lave nye. For ikke at ende med at falde tilbage i spiseforstyrrelsen, besluttede jeg at finde ud af hvorfor jeg havde valgt den flugtvej, og hvorfor jeg er som jeg er. Mit terapiforløb hos Christina hjalp mig med dette."

- Elisa Brandt

​”Livet er fuld af overraskelser. Både i den gode retning men så sandelig også i den modsatte. Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for vende ting med andre og modtage redskaber til at komme videre. Jeg vil klart anbefale Christina Strømsted. Hun er en person med et kæmpe overskud, kan sit kram og ikke mindst har hun en fantastisk personlighed.”

- Connie Kramer; Ordre- og salgskoordinator

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF