Stressbehandling - professionel behandling af stress

Kom forbi klinikken i Hellerup nær Østerbro, Gentofte og Lyngby for en nærværende samtale i et trygt miljø, omkring stresssymptomer og behandling af stress.

​Stress forekommer i flere forskellige stadier. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt at tage det seriøst og gribe ind i tide. Jeg anbefaler altid, først at gå til sin læge, for at udelukke andre årsager inden et eventuelt forløb med stressbehandling startes op.

Behandling af stress fra en professionel behandler

Jeg har, som professionel inden for stressbehandling, fokus på det hele menneske og inddrager både arbejds- og privatliv. Formålet er bevidsthed og læring, og at du får indarbejdet og integreret nye måder at leve dit liv på, uden stress.

Vælger du stressbehandling hos mig opnår du følgende:

  • Forståelse af stress og hvad det gør ved dig
  • Værktøjer til at få stressen ud af kroppen
  • Får klarlagt hvad der er dine stressfaktorer; hvad forårsager stressen
  • Værktøjer til at undgå og forebygge stress, herunder:
  • Lærer at tænke og arbejde proaktivt, at sige til og fra
  • Lærer at mærke dig selv, prioritere og vælge iht. egne værdier
  • Forståelse af eget adfærds- & reaktionsmønster
  • Bevidsthed om egen identitet og forskellige sider af dig selv
  • Lærer at se det positive ved livet.

Er du stressramt, hjælper min stressbehandling dig, i første omgang, med at få stressen ud af kroppen og stoppe yderligere udvikling af din stress.


​Du bliver bevidst om dine stresssignaler og stresssymptomer, altså hvordan du mærker stressen, og hvad det er, der forårsager din stress.

Herefter kigger vi på dit liv som helhed, dine værdier og prioriteringer. Her lærer du, hvad der skal til, for at opnå balance i dit liv. Du får konkrete redskaber, så du ved, hvordan du skal tackle livet fremover og undgå alvorlig stress. 

Har du brug for stressbehandling?

Er du i tvivl, om du har behov for behandling af stress? Tag stresstesten her og bliv klogere på om du er på vej ud i farezonen.

Du er naturligvis altid velkommen til, at tage kontakt til mig, med henblik på at få en samtale til stressterapi.

​Kontakt mig her for mere information om behandling af stress

Har du spørgsmål, eller ønsker at høre mere om en stressbehandling hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 22 64 84 48.

Du kan også sende mig en e-mail på cm@mstfc.dk, jeg bestræber mig altid på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​"Jeg var meget stresset og havde svært ved at slappe af. Meget perfektionistisk, følte at jeg skulle præstere hele tiden overfor mig selv. Nu har jeg det bedre, jeg er blevet bedre til at slappe af. Derudover har jeg fundet ud af, at alting ikke kan være perfekt, man bliver nødt til at prioritere."

- Amalie, gymnasieelev

​"Jeg følte mig træt, angst, ondt i kroppen og en dag sagde min krop bare stop. Jeg fik Christina anbefalet af en veninde der selv døjede med stress. Vi havde nogle gode samtaler og jeg fik nogle øvelser og redskaber med hjem. I hverdagen lagde jeg ikke mærke til den store forskel, men under en samtale med Christina fik hun spurgt ind til hvordan jeg virkelig havde det, og der gik det op for mig hvor meget hun allerede havde hjulpet mig. Jeg vil til en hver tid anbefale denne form for coaching til andre med stress/angst symptomer."

- Susie Christensen (Operatør i Maersk Broker)

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF