Familierådgivning hjælper dig med at tackle problemerne

​Har du eller I for eksempel udfordringer med dit barn i forhold til putning, spisning, konflikter, selvværd, selvtillid og lignende og bor du/I i nærheden af Gentofte,  Lyngby eller Østerbro? Så kan jeg hjælpe jer med familierådgivning.

​​

​Hvad er familierådgivning?

Nogle gange sker det, at I som forældre står i en situation, hvor I ikke ved hvordan I skal håndtere de aktuelle problemer. Familierådgivning er hjælp til at tackle konkrete problemer, som kan være opstået akut.

Udfordringerne er mange for den moderne familie. Der stilles store krav til karriere, parforhold og børneopdragelse. Flere familier er i dag sammenbragte med børn fra tidligere forhold. Derfor kan mange med fordel søge familierådgivning.

​Familierådgivning er ofte et kortere forløb, hvor råd og vejleding enten kan være rettet til forældrene eller have en mere individuel karakter med én type råd til mor og en anden type til far.

Hvad kan du og I få ud af familierådgivning?

Med familierådgiving kan I blandt andet opnå:

  • Større indsigt og mere tillid som forælder.
  • En plan for forandring, herunder konkrete næste skridt, du/I kan tage på egen hånd.
  • Et mere givende forhold til dit/jeres barn.
  • Et gladere barn.
  • En gladere familie.

Hvem kan have glæde af familierådgivning?

Familier, der kan havne i situationer, hvor råd og vejledning fra en tredjepart er relevant kan være familier med: Små børn, kronisk syge børn, teenagebørn eller "dine, mine og vores" børn. Det kan også være familier der er ramt af for eksempel stress, sygdom eller dødsfald.

Jeg har blandt andet deltaget som familierådgiver i programmet “Luksusfælden” på TV3 den 12.10.15.


​Du/I er meget velkommen til at kontakte mig på 22 64 84 48 eller på cm@mstfc.dk for at booke en tid eller høre mere.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”Jeg har stadigvæk meget at arbejde med og med alle de gode redskaber, som jeg har fået med, er det en fornøjelse at tage dem frem når tiden og overskuddet er til det og mærke jeg kommer tættere på mit mål for hver dag der går.”

- Connie Kramer; Ordre- og salgskoordinator

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF