Parterapi hjælper dig og din partner med problemerne

Selv om vi gør os meget umage i et parforhold, bliver vi ikke altid tilfredse med resultatet af vores anstrengelser. Nogle gange bliver glæden og kærligheden overskygget af vanskelighederne og sorgerne. Så kan det være klogt at se sig selv og hinanden i øjnene og overveje, om I har brug for hjælp. Jeg tilbyder parterapi på min klinik i Hellerup nær Gentofte, Østerbro og Lyngby.

Få gnisten tilbage med parterapi

Kan I genkende nogle af følgende udsagn:

  • Stresset hverdag?
  • Ønske om mere nærhed og intimitet i jeres forhold?
  • Overvejer I sommetider om I passer sammen?
  • Har I gentagne konflikter som skaber afstand og dårlig stemning imellem jer?
  • Vi misforstår hinanden!

Nærværet, gnisten og den gode kontakt i et parforhold er ikke bare noget der er og bliver. Det er noget I sammen skaber og udvikler – det er en løbende proces og hårdt arbejde at bevare et godt parhold.

Det sker, at hverdagen er så fyldt op, at vi glemmer det der er vigtigst for os – forholdet til vores partner. Så mister vi gnisten, nærheden og måske hinanden.

Heldigvis har vi alle en dyb længsel i os efter, at kærligheden lykkes – og vi vil kæmpe for det. Det er bare ikke altid nemt at få det gjort på en konstruktiv måde.​

​Gennem parterapi er der mulighed for at udvikle jeres parforhold og lære at føre jeres kærlighedskamp på en konstruktiv måde. Hos mig begynder et parterapiforløb med en uforpligtende samtale, hvor I fortæller om de problemer, der præger jeres samliv. 


​En parterapi med fokus på respekt, ligeværdighed og dialog

Vi drøfter jeres fremtidsønsker og forventninger til parterapien. I terapien leder jeg dialogen mellem jer, og opretholder en respekt og ligeværdighed. Det er altafgørende, at I begge føler jer hørt og forstået.

Hvis I under parterapien støder på problematikker der er af mere individuel karakter, kan det være en god ide at supplere med individuel terapi.

Kontakt mig for mere information

​I/du er velkommen til at kontakte mig på cm@mstfc.dk eller på

mobil 22 64 84 48 og høre mere om parterapi.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

”Jeg kan anbefale alle som har brug for at arbejde med sig selv og hinanden et terapiforløb hos Christina.”

- ​Anne Birgitte, Økonoma

”At gå i parterapi, er som at starte ved bjergets fod og bevæge sig opad, måske går man hver sin vej op og mødes på toppen og ser på udsigten sammen. Måske går man sammen op ad bjerget og guider hinanden, snakker om hvilken vej som er mest fornuftig, mest farbar og så ender man også på toppen og nyder udsigten sammen. Vi startede ved bjergets fod men vi nåede kun halvvejs, Anders gik ned igen og jeg prøvede at nå toppen, men nåede den aldrig, jeg kunne ikke se den, jeg var træt, der var og er stadig tåget, ingen sigt. Nu står jeg ved foden igen og går lidt rundt i området omkring bjerget, en mærkelig tilstand, det er ikke lige nu jeg skal bestige bjerget, måske kommer jeg aldrig til det men så vil jeg i mellemtiden nyde området omkring bjerget, der er nu meget smukt og det er rart at gå der alene og nyde stilheden, der er frodigt, grønt, varmt, jeg samler kræfter, til hvad ved jeg ikke og det er bare helt ok.”

- ​Anne Birgitte, Økonoma

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF