Familieterapi tilbydes af erfaren familieterapeut

Familielivet er skønt - og det er hårdt arbejde. Langt de fleste problemer som vi i familien støder ind i, er vi selv i stand til at løse.

​Dog hænder det ind i mellem med, at det er nødvendigt med hjælp fra en professionel familieterapeut. Jeg tilbyder familieterapi ​til familier i nærheden af Hellerup, Gentofte, Lyngby og Østerbro.


​En familieterapeut kan afhjælpe jeres fælles problemer

​​Når man er medlem af en familie findes der ikke noget, der hedder dit eller mit problem. Det er alt sammen vort problem –uanset hvad der sker i familien og med de enkelte medlemmer er det hele familiens ansvar.


Hvad er familieterapi?

Et familieterapeutisk forløb giver mulighed for, at I i familien samlet kan få en dybere forståelse for jer selv og hinanden. Her kan I få øje på, hvilke temaer der udspiller sig mellem jer.

​De voksnes indbyrdes forhold er helt afgørende for børnenes trivsel. ​Når der søges hjælp hos en familieterapeut, kan det være fordi samspillet mellem de voksne opleves destruktivt med mistrivsel som resultat for alle. 

​​

​Det giver jer hver især mulighed for at ændre på en uhensigtsmæssig tone og adfærd, og bringer jer en større forståelse for relationen med hinanden.

Mistrivsel hos børn og teenagere

​Det kan også være børns tegn på mistrivsel enten inden- eller udenfor familien, der fører til kontakt med en familieterapeut. Det kan være relevant at få hjælp til at gennemskue børnenes problemer – er de et resultat af problemer i fx institutioner eller til kammerater eller er de et resultat af et destruktivt samspil på hjemmefronten?

Familielivet med teenagebørn kan betyde en tid med problemer, som det kan være vanskeligt at gennemskue eller klare selv.

​Målrettet familieterapi til sammenbragte familier

Familielivet i sammenbragte familier kan også indeholde store udfordringer. Måske er dit samarbejde med din eks-partner ikke som du ønskede dig, eller måske kan dit barn/dine børn ikke lide din nye partner.

​I sådanne tilfælde kan det ligeledes være hensigtsmæssigt at få hjælp fra en familieterapeut.

​​Få mere information om familieterapi

Jeg vil, sammen med jer, hjælpe med at ændre samspillet mellem medlemmerne i jeres familie, ud fra konkrete eksempler fra jeres hverdag og det, som opstår i samtalen.

I/du er velkommen til at kontakte mig på cm@mstfc.dk eller på mobil 22 64 84 48​

What clients say:

"I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life." 

- Tim, 44 år Business owner and Managing Director

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF