Familierådgivning hjælper dig med at tackle problemerne

Hvad er familierådgivning?

Nogle gange sker det, at I som forældre står i en situation, hvor I ikke ved hvordan I skal håndtere de aktuelle problemer. Familierådgivning er hjælp til at tackle konkrete problemer, som kan være opstået akut.

Det er fortsat et tabu for nogle at søge hjælp til familielivet. Men det er blevet mere udbredt at benytte sig af familierådgivning. Udfordringerne er mange for den moderne familie. Der stilles store krav til karriere, parforhold og børneopdragelse. Flere familier er i dag sammenbragte med børn fra tidligere forhold. Derfor kan mange med fordel søge familierådgivning.

​Familierådgivning er ofte et kortere forløb, hvor råd og vejleding enten kan være rettet til forældrene eller have en mere individuel karakter med én type råd til mor og en anden type til far.

Jeg deltog som familierådgiver i programmet “Luksusfælden” på TV3 den 12.10.15.

HVEM KAN HAVE GLÆDE AF FAMILIERÅDGIVNING?

Familier, der kan havne i situationer, hvor råd og vejledning fra en tredjepart er relevant kan være familier med: Små børn, kronisk syge børn, teenagebørn eller "dine, mine og vores" børn. Det kan også være familier der er ramt af for eksempel stress, sygdom eller dødsfald.

​Har du eller I for eksempel udfordringer med dit barn i forhold til putning, spisning, konflikter, selvværd, selvtillid og lignende og bor du/I i nærheden af Gentofte eller Lyngby, er du/I meget velkommen til at kontakte mig på 22 64 84 48 eller på cm@mstfc.dk for at booke en tid eller høre mere.

HVAD KAN DU OG I FÅ UD AF FAMILIERÅDGIVNING?

Med familierådgiving kan I få:

  • Større indsigt og mere tillid som forælder.
  • En plan for forandring, herunder konkrete næste skridt, du/I kan tage på egen hånd.
  • Et mere givende forhold til dit/jeres barn.
  • Et gladere barn.
  • En gladere familie.
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig på telefon 22 64 84 48, for at bestille en tid til psykoterapi. Du kan også skrive til mig, på cm@mstfc.dk, eller benytte dig af kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

PSYKOTERAPEUT CHRISTINA STRØMSTED

CVR: 33406703

Sankt Peders Vej 4, st th
​2900 Hellerup

E-mail: cm@mstfc.dk

Telefon: 22 64 84 48

MEDLEM AF