Hvad siger kunderne?​

"Det der var rigtig godt ved forløbet, var at vi tog udgangspunkt i mine tanker og følelser, det hjalp mig til at få samling på alt det rod jeg følte indeni."

- Christa Ø Kastrup

"Jeg føler, at jeg lærte mig selv meget bedre at kende og forstå. At min selvtillid og mit selvværd fik et løft. Og via de værktøjer Christina lærte mig, fik jeg mod på at tackle de udfordringer der nu er i processen med at skabe balance mellem familie og arbejdsliv. Jeg har lært at planlægge og prioritere min tid endnu bedre, så jeg får tid til de ting jeg holder af og at leve i nuet."

- Anne Nikolaides, Salgs & Projektleder

"Jeg har ikke følt at der manglede noget i mit forløb hos dig, tværtimod har jeg været overrasket over hvor godt jeghavde det når jeg havde været hos dig, og der gik ikke mange gange før at jeg følte en bedring som varede mere end kun et par dage."

- Christa Ø Kastrup

"Efter at have gået igennem et par måneders forløb med stress coaching og samtale terapi hos Christina, føler jeg mig næsten helt på toppen igen. Jeg har lært rigtig meget om mig selv, hvordan jeg skal prioritere mit liv og hvordan jeg fremover skal tackle de udfordringer, jeg måtte møde på min vej. Jeg har kort sagt lært hvorfor jeg fik stress, og hvordan jeg kan undgå det i fremtiden. Jeg vil anbefale stress coaching til alle, der føler de har stress symptomer eller allerede er gået ned med stress. Jo før man beder om hjælp, des bedre."

- Anne Nikolaides, Salgs & Projektleder

"Den dag i dag synes jeg stadig det er svært at lave nye stier, og ikke falde tilbage i gamle nedtrådte stier. Men ved hjælp af redskaber, som jeg fik i mit forløb hos Christina, så er jeg blevet meget bedre til at være i nuet, og være i min krop. Selvfølgelig er der stadig dage hvor man ikke kan overskue det, men det er meget bedre i dag. Jeg har accepteret, at den hurtigste vej også er den længste.”

- Elisa Brandt

”Alt er mørkt og trist - Jeg er alene og føler ikke det er mig der lever og tænker i min krop… Tankerne flyder rundt i et’ kaos og overblikket ligger langt væk fra den virkelige verden.”

”Disse følelser fortalte mig, at der skulle ske nogle drastiske ændringer. Nogle ændringer så jeg igen kunne se mig selv i øjnene og være der for min skyld. I dag kan jeg mærke mig selv, være mere bevidst om hvad jeg vil holde fast i, hvad jeg vil ændre og ikke mindst lært at slappe af, fået troen på at jeg er god nok og være alene i mit eget selskab. J Dette kunne jeg dog ikke have gjort alene. Christina forstod at ”prikke” til mig, booste min selvtillid, se/sige tingene som de er og finde frem til min indre ”glød”.”

- Connie Kramer; Ordre- og salgskoordinator

"Jeg følte mig træt, angst, ondt i kroppen og en dag sagde min krop bare stop. Jeg fik Christina anbefalet af en veninde der selv døjede med stress. Vi havde nogle gode samtaler og jeg fik nogle øvelser og redskaber med hjem. I hverdagen lagde jeg ikke mærke til den store forskel, men under en samtale med Christina fik hun spurgt ind til hvordan jeg virkelig havde det, og der gik det op for mig hvor meget hun allerede havde hjulpet mig. Jeg vil til en hver tid anbefale denne form for coaching til andre med stress/angst symptomer."

- Susie Christensen (Operatør i Maersk Broker)

"I have been through a period of dramatic change, ably assisted by Christina, I have explored my thoughts and those underlying concerns and through gentle prompting found solutions and options that have slowly built back my confidence and strength to deal with the new place I am in. I would highly recommend Christina to anyone in need of a counsellor or therapist, I have come to highly regard her quiet and sympathetic approach, her insightful interventions and her ability to quickly grasp an issue and steer you towards finding your own solutions. Christina allowed me the space to understand the needs of my children the most significant people in my life, I then learnt to re-prioritise my personal needs and to understand that for years I had these priorities all mixed up. This re-prioritisation has been absolutely key for me in making major steps forward."

- Tim, 44 år Business owner and Managing Director

"Det er dog meget vigtigt at man klikker med sin terapeut. Og jeg vil derfor understrege man kun kan klikke med Christina. Hun er utrolig imødekommende, forstående, smilende, omsorgsfuld samtidig med at hun kan formidle sine budskaber så man forstår hvad hun siger og tager ved lære. Hun kan virkelig sit kram!"

- Anne Nikolaides, Salgs & Projektleder

"I would further recommend Christina to parents who feel out of their depth with their children or fearful of making mistakes. Take the time to explore these issues with an objective expert listener and allow Christina to help you reveal the true values and priorities in your life."

adresseinfo

kontaktinfo

Telefon: 22 64 84 48

E-mail: cm@mstfc.dk

         © Christina Strømsted - Psykoterapeut MPF